Sider

mandag den 30. januar 2012

Fra Gensyn Til Bøjle

I lørdags var jeg til Gammel Elevfest for min efterskole. Det var virkelig rart at se dem alle igen. Eller i hvert fald dem jeg havde, og stadig har et godt forhold til. Før og efter festen, var jeg sammen med min "kone", Cecilie og en der hedder Tina, som alle er fra efterskolen. Det var nu meget hyggeligt at få snakket med dem igen. Virkelig søde og dejlige personer allesammen.
Fik dog ingen søvn den nat, selvom vi allerede var tilbage igen ved 1-tiden. Så jeg lå og spillede Wordfeud på min mobil og lyttede til Cecilies tunge og rolige vejrtrækning, indtil min mobil ringede, ca kl 8.40 for at fortælle mig at jeg havde fået et lift hjem. 
Fik morgenmad på McDonalds den dag.. hæhæhæ.. 

Da jeg så var kommet hjem og i bad, ringede min mobil så igen. Denne gang var det Kåre som kedede sig, så han kom og hentede mig. Vi lagde os så først til at sove ved 5-tiden, og vågnede så ved at hans mor stod og råbte af os kl 10 om hvorfor vi ikke var i skole. Shit happens..

Da klokken så blev 12 kørte vi mod Herning, så jeg kunne være ved tandlægen kl 13. Og nu sidder jeg så her, en to og en halv time senere med metal i hele kæften og en hovedpine, der langsomt kommer snigende.

Skal ind og have sat resten af bøjlen på på næste tirsdag. Awesome.

torsdag den 26. januar 2012

awesome!

Jeg er faktisk træt. Nu, klokken 01.05.. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så træt så tidligt. Tanken om en god lang søvn, føles faktisk rigtig rar lige nu!

GODNAT!! :D

ja..

Det her er faktisk en ret kedelig "tilståelse". Og det føles virkelig underligt at skrive. Mest fordi det får mig til at fremstå som en større taber end jeg allerede er i forvejen.
Men her for lidt siden slog det mig faktisk, at den tid i mit liv, hvor jeg har været mest glad, var den tid hvor jeg havde dig. Det er faktisk ret så pinligt at tænke over. No offence, selvfølgelig. Det er jo ikke din skyld.
Det irritere mig faktisk en del at jeg alt for ofte tænker tilbage på de små øjeblikke som vi har haft sammen, med et kæmpe smil på læberne. Faktisk er det lidt de eneste smil jeg har lige for tiden.

"Move on", ville de fleste nok sige. Men sandheden er at jeg faktisk ER videre i mit liv. Og det er det der gør det så underligt, som det nu engang er.

Ved ikke lige, hvor jeg vil hen med det her.

Nå, men håber da du ar det godt :)

tirsdag den 24. januar 2012

Uegnet

Jeg er nu kommet tilbage fra min tur til Session i Herning. Og til de der måske ikke skulle vide det, er Session der hvor de afgøre om man er egnet til at komme i Forsvaret.
Og som titlen på dette indlæg så fint beskriver, blev jeg stemplet som uegnet. Og det har jeg det faktisk helt fint med! For det der militær-gøgl? Det er sgu ikke lige mig.

Så High Five for det! :D

Mr. Anderson...

Efter at have set hele "The Matrix"- trilogien, har jeg nu lært at sætningen "Mr. Anderson" bliver sagt i alt 30 gange. 10 i den første, 6 i den anden og 14 i den tredje. Synes bare lige i skulle vide det. 
I know, I know.. har ALT for meget fritid..
Men så har i da også fået dagens dosis ubrugelig viden.. ;)

torsdag den 19. januar 2012

Fuck Yeah!


Klokken er nu 3:38, den 19. januar, 2012, og jeg har lige blevet færdig med den sidste film i Ringenes Herre-trilogien! Og samtidig er det (meget passende) første gang jeg har set den tredje og sidste film. Hold da helt kæft, hvor er det da egentlig nogle fantastiske film! Fatter ikke hvordan der kan have gået så lang tid fra at de udkom og til at jeg har fået set dem alle!

I alt 10 timers underholdning. Det skal så også lige siges at det var en "Extended version" jeg så. Så hver film varede lige ca 30 minutter længere end normalt. But it was totaly worth it! :P

Føler mig lidt som en nørd.. Men det er sgu okay! :P

GODNAT!

tirsdag den 17. januar 2012

hmm part 2 (<-- Kreativt, ikke?)

Kom lige i tanke om noget mere, som jeg åbenbart også lige syntes I skulle vide, af en eller anden underlig grund.

Har også igen nået det punkt i mit liv, hvor jeg gerne vil have en kæreste igen. Tror jeg. I hvert fald lige nu. Ved det ikke. Er meget forvirret.
Egentlig går jeg rundt med en meget blandet fornemmelse på det punkt. Den ene del af mig vil gerne, mens den anden del af mig løber skrigende bort, bare der er en antydning af noget seriøst i luften. De tre ord jeg frygter mest i verden er "jeg elsker dig". For hver gang jeg har sagt det, eller at det er blevet sagt til mig, er der gået under to måneder før jeg er blevet dumpet. Haha, tror sgu der hviler en eller anden forbandelse over mig.

Men hver gang jeg er sammen med et kærestepar, (og det er jeg tit. Bor teknisk set med et) så får jeg den følelse af at der virkelig er noget der mangler i mit liv. Savner følelsen af at der er en for mig, og at jeg også kan være der for hende. Savner følelsen af at savne hende når hun ikke er der, og at mærke glæden ved at hun er der. Savner en jeg kan fortælle ting til, og savner en at lytte til. You know.. all that crap.

Fuck hvor er jeg egentlig ynkelig lige nu. Haha.

hmm

Ved egentlig ikke hvad jeg skal skrive. Så dette bliver endnu et tomt og random indlæg.

Min mobil lader har bailet mig, så jeg er nødt til at låne strøm af en som bor på Skolehjemmet hver dag. Hvilket så betyder at jeg ikke er til at komme i kontakt med når der er weekend, fordi mobilen går død hen af lørdag eftermiddag. Awesome. Så regner med at bruge nogle af de penge jeg forhåbentlig får i fødselsdagsgave på en ny lader.

Skal øve med bandet i morgen. Det skulle vi egentlig også have gjort i dag, men eftersom Sofie har mistet en ven i et trafikuheld, synes vi det er bedre at hun bare får lidt tid til at blive "klar" igen. Og Benjamin havde planer med sin mor. Men føler selv en underlig trang til at samle guitaren op og være lidt kreativ, her i de sene timer.

Skal på café med min mor på fredag, for at fejre min fødselsdag (som er på lørdag). Det skal nok blive hyggeligt. Er begyndt at snakke meget bedre med hende igen. Så det er godt.

Fredag aften skal jeg så til koncert, hvor en jeg kender skal spille. Flere af mine venner kommer også, så det bliver rigtig fedt! Der er jo intet som at slutte sin sidste dag som 18-årig, med et brag af en Heavy Metal-koncert!

På lørdag har jeg fødselsdag, og der har jeg sjovt nok ingen planer. Det synes jeg er lidt underligt. Så det ender sgu nok bare med at jeg tager hjem til Kåre der.

Nå ja, er også blevet "smidt ud" af min roomie. Ikke fordi jeg har gjort noget galt, men fordi hun gerne vil have hendes kæreste til at flytte ind. Så nu er jeg på boligjagt igen igen igen.. Det er jo også kun tredje gang jeg skal flytte inden for et år. Er ærligt talt ved at være godt og grundig træt af det! Meeeeeeen sådan skal det jo åbenbart være. Fedt.

Tror sgu det var det. Hyg jer.

onsdag den 11. januar 2012

Nu sker der noget!

Havde den fedeste Jam-session med Sofie og Benjamin i går. Vi har snart lavet den første sang færdig. Så om få uger skulle vi gerne have nok til at vi kan begynde at spille ude på de forskellige spillesteder rundt omkring i byen. Har måske allerede et gig her i januar! Så fedt!

Det er en dejlig følelse, når det hele egentlig går som det skal. I det mindste på et punkt :)

torsdag den 5. januar 2012

Nyt band

Som jeg også skrev ganske kort i mit tidligere inlæg, var jeg sammen med Sofie i dag. Vi har startet vores eget band sammen med en som jeg har haft kontakt med i et stykke tid.
Vi har valgt at kaste os over Elektronisk Rock, fordi det egentlig rammer vores fælles musiksmag rimelig godt. Og vi er alle meget store fans af bands som VETO, Turboweekend, Nine Inch Nails osv, så der er masser af inspiration at hente der.
I dag gik vi i gang med to sange, som Sofie fik skrevet på under 5 minutter. Og det er faktisk meget gode tekster. Hun har et fantastisk talent.
Fik også hørt hende synge for første gang i dag, og hold da kæft, hvor har hun da en lækker stemme. Og den er også så unik. Ikke bare den sædvanlige lyse, høje, fine og skrøbelige pigestemme, som så mange piger har. Der er så meget mere power over hendes stemme. Kan ikke forklare det. Det skal opleves!

Vi har valgt at kalde vores band for "Purgatory". Dels fordi det er et mega sejt ord og dels fordi betydningen af ordet er meget fed. På dansk hedder det "Skærsilden". Men det lyder jo bare dumt. hæhæ.
Men til dem der ikke ved det, er det det stadie efter man dør, hvor det bliver afgjort om man skal i Himlen eller Helvede.

Og lige til at slutte af, synes jeg da at i skal have et Nine Inch Nails citat. Det er fra sangen "Heresy":

"Your god is dead, and no one cares. 
If there is a hell, I'll see you there"
- Trent Reznor

søvnløs.. endnu engang.

Det er ingen hemmelighed at jeg altid har haft lidt svært med at sove. Men nu har jeg gået hele ferien igennem, med et gennemsnit på ca 3 timers søvn. Det er foruroligende. Begynder selv at blive bange for at der er noget helt galt.
Var også sammen med Sofie i dag (eller "i går", hedder det vel). Vi lavede musik. Men jeg fortalte hende at jeg ikke har sovet næsten hele ferien. Hun blev bekymret for mig. Sådan rigtig. Hun fik sagt over 10 gange i løbet af de timer vi var sammen, at jeg skulle søge læge. Hun er så sød.
Men i dag/aften/nat.. kald det hvad du vil, startede det faktisk ret godt med at sove. Faldt i søvn allerede kl 22.00 (ca.). Men SELVFØLGELIG skulle jeg da allerede vågne igen kl 00.30, uden at kunne falde i søvn igen. Så fedt.

Så jeg har i disse sene nattetimer, været rundt på adskillige hjemmesider for at finde en mulig grund til min søvnløshed (som med et fint udtryk hedder "Kronisk Insomni). Her er noget af det jeg fandt:
    "En almindelig årsag til langvarige søvnproblemer er depression, og det er derfor specielt vigtigt at undersøge eventuelle psykiatriske lidelser. Smertetilstande, hjertesygdomme, kløe, og natlig vandladning kan også forstyrre søvnen."
"Almindelige årsager til søvnløshed er:
Stress
Angst
Depression"

Så når min mobil engang gider at virke igen, vil jeg ringe til min læge for at se om der er noget han kan gøre for at hjælpe. Eller om han i det mindste kan hjælpe med at finde årsagen.

mandag den 2. januar 2012

Spit it out

There's a chance that I'm might not taking the next step
If I take one more I'm afraid that we're going to slip
There's a chance that I'll go back to where I were before
I'm afraid that if I'll stay, I'm going to bowl you to the floor

But if you scratch your back, then I'll scratch mine
And if you mind your thoughts, then I'll keep mine
And if you keep your fingers crossed, I'll keep trying

You can find no place on this earth where I would not follow you
But there are countries in your head that I cannot travel to

But if you scratch your back, then I'll scratch mine
And if you mind your thoughts, then I'll keep mine
And if you keep your fingers crossed, I'll keep trying

There's a chance that I'll go back to where I were before
I'm afraid that if I'll stay, I'm going to bowl you to the floor

And I might not always be just as safety as I would like to be
But I am trying to bring out all the best that I have in me

And if you scratch your back, then I'll scratch mine
And if you mind your thoughts, then I'll keep mine
And if you keep your fingers crossed, I'll keep trying

- VETO

søndag den 1. januar 2012

2012...

Havde et pænt katastrofalt år 2011.. Så kan næsten kun være optimistisk omkring år 2012.. Har i hvert fald svært ved at se hvordan det kan blive værre :)