Sider

mandag den 30. maj 2011

en til de hurtige..

Som I nok har bemærket, er jeg begyndt at skrive på engelsk. Det gør jeg både for at forbedre mit engelsk, og for måske at få flere læsere. Håber det er i orden. :)

søndag den 29. maj 2011

Forbedringer

Eftersom jeg har 5 læsere, og der er 5 som har svaret på afstemingen, som jeg lagde ud sidste uge for at se, hvad der ville gøre min blog bedre.

I synes alle at jeg skal fortælle mere om mig selv, så det vil jeg arbejde på.
1 stemte for mere musik, mens 1 stemte for mindre musik. Så det bliver der ikke rigtig ændret noget ved.
og så var der en, som synes jeg skal lægge nogle billeder ind. hæhæ, nu er jeg godt nok ikke den store fotograf, men jeg vil da prøve at se om jeg ikke kan finde ud af noget der.

Patience..

I know I'm pathetic.. but sometimes we all are.

Everytime I fall for someone, the person I've fallen for doesn't feel the same thing about me. And everytime I fall so hard that it's impossible to get up again.
And now I find myself in this situation again. 
And once again, it's only a one-way connection. 

It's amazing how a "favour for a friend" can turn into so much more. At least for me.

Last night I learned, that it's gonna take a while before you'll be 'available' to me. As you said: "It's not you.. It's still him"

Guess I'll just have to be patient. Again. I've waited a long time for people before, so that isn't new to me. The question is just HOW long do I have to wait? 

Guess only time can tell... 

lørdag den 28. maj 2011

Terrified

I think, no, I KNOW, that I've fallen for you. But I'm too terrified to do anything about it.

tirsdag den 24. maj 2011

Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go

mandag den 23. maj 2011

remember?

Do you remember the time, I was afraid to sleep, because I was dreaming that someone would kill me every night. One night you asked me if you ever killed me in my dreams. I said no. But the truth is, that in the worst dreams, you actually DID kill me. I was afraid to tell you because I thought it might hurt you. But now it seems so long ago, and you probably don't care anymore. Just wanted to tell you.

PLEASE READ THIS!

Har bemærket at jeg er begyndt at få færre og færre visninger igen, og forleden "mistede" jeg en læser.
Så det fik mig til at tænke om der var noget jeg kunne gøre, for at holde på mine læsere, og forhåbentlig få flere.
Og af den grund har jeg startet en afstemning, som jeg håber at de få der kommer forbi venligst vil svare på. Har gjort sådan at I kan give mere end et svar, så I ikke behøver at tænke på om i sætter kryds det forkerte sted.

Håber I vil hjælpe mig. Det vil betyde meget.

- På forhånd tak :)

søndag den 22. maj 2011

a new project under way...

Det var egentlig planen at jeg skulle bruge natten på at lære Waterline, men midt i det hele kom jeg til at jamme lidt, og så endte det med at jeg fandt på et helt nyt nummer xD Så jeg har brugt hele natten på at lægge det ind i et program der hedder Guitar Pro, hvor man kan komponere sit eget musik. hæhæ.. Så det kan godt tænkes at jeg smider noget herud på bloggen, når jeg er blevet færdig engang. I morgen. For kan nu mærke hvor træt jeg egentlig er. Så nu vil jeg liste i seng, se et afsnit Fringe og derefter falde i dyb søvn og vågne engang i eftermiddag .

Godnat :)

this is going to keep me awake all night!

Jeg har indtil i dag været en af de eneste danskere, som ikke har hørt noget af Dizzy Mizz Lizzy's musik. Den eneste sang jeg egentlig havde hørt fra dem var Silverflame. Så gik jeg på udflugt på Youtube og fandt ud af hvilken fejl det har været af mig.
Som den musikfreak jeg nu er, skal jeg da selvfølgelig lære at spille deres sange på guitar. Så hvorfor ikke bare tage den sværeste man kan finde? Sangen der hedder Waterline.



og her det som skal lære mig at spille den:
http://tabz.dk/se.php?id=1101&titel=ok

Jeg nægter at gå i seng, før jeg kan introen/omkvædet. Så der røg den nattesøvn. xD


Har ellers brugt hele dagen på at spille denne og var pænt stolt af mig selv:



men det kan være ligegyldigt nu! -.-

lørdag den 21. maj 2011

cutting.

Jeg har lige overstået en ret så fucked samtale på facebook, som satte en masse tanker i gang:

Hende: Hej :)
Mig: Hey :)
Hende: Hvad laver du?
Mig: Sidder og spiller guitar :) Hvad med dig?
Hende: Hyggeligt :) Jeg har kærestesorger, og har skåret i mig selv, hvor man ikke kan se det.
Mig: trist
Hende: ja
*hun går offline*

Nu sidder jeg så bare lidt og tænker på om hun bare valgte at skrive det til mig, fordi hun lige synes hun skulle fortælle det til en eller anden random eller noget? Og ja! Jeg er random, for kan ikke huske hvornår jeg sidst har talt til hende. Og selv dengang snakkede vi ikke engang særlig godt sammen. Så jeg undrer mig meget over, hvorfor jeg lige skulle have det smidt i hovedet? For som jeg ser det, må det vel være noget personligt, som man kun fortæller sine nærmeste eller slet ikke fortæller nogen? Medmindre hun vel bare er ude efter opmærksomhed?

Ja, jeg ved godt at der er mange cuttere derude, og mange sikkert har en god grund til det de nu gør. Men jeg har aldrig forstået det. Men jeg vil heller ikke blande mig i det, for det må være den enkeltes eget valg.

Jeg har også fundet frem til at der er to forskellige slags cuttere: Dem der gør det, fordi de ikke synes de har noget valg og fordi den fysiske smerte får dem til at glemme den psykiske. Og så er der dem som egentlig bare vil have opmærksomhed.

Ved godt at jeg måske ikke har helt ret i det jeg lige har skrevet, men det er i hvert fald sådan jeg har opfattet det.

Håber ikke at der er nogen som føler sig trådt på ved at læse dette.

Ein Astronaut.

Hvis der er en musiker på YouTube som virkelig fortjener opmærksomhed, så er det ham! Han laver de mest fantastiske covers, og hans eget musik er også helt igennem fantastisk! Han er en af de mest talentulde mennesker jeg nogensinde har set! Virkelig værd at bruge tid på!











Denne sang er min absolutte favorit! Det var også den første sang jeg hørte med ham.






Håber at I gav jer selv tid til at høre nogen, alle, eller bare en enkelt af disse fantastiske sange! :)

fredag den 20. maj 2011

venner?

Vil starte med at sige at den person jeg skriver dette til ikke ved at jeg skriver dette, og at hun nok heller ikke kommer til det, for så vidt jeg ved, kender hun INTET til min blog.

Vi minder så meget om hinanden, at vi ligeså godt kunne have været søskende.
Vi er meget asociale, og bruger størstedelen af vores tid alene.
Vi har samme fucked up form for humor.
Vi har samme musiksmag.
Vi har mange af de samme holdninger og synspunkter.
Vi har utrolig svært ved at forstå folk omkring os.
Vi har svært ved at passe ind nogen steder.
Vi er begge ødelagte på hver vores måde.

Kort sagt: Vi er (næsten) ens.

Du har besøgt mig to gange siden jeg flyttede hjemmefra.
Første gang sad vi og så film, og alverdens serier. Dengang fortalte du mig om nogle problemer du havde med din kæreste.
Anden gang brugte vi igen al tiden på at se film og serier. Men denne gang fortalte du mig at din kæreste havde slået op med dig efter 18 måneder. Min daværende kæreste havde også slået op få uger forinden. Så vi var næsten i samme situation. På det tidspunkt tænkte jeg ikke mere over det. Men det ændrede sig ganske hurtigt i løbet af de næste to dage.
Egentlig brugte vi tiden som vi plejede. Ved at se film og serier. Og engang imellem var vi da også ude og trække noget luft.
Det var ikke før sidste aften jeg opdagede at noget ikke helt var som det plejede. Vi begyndte at sidde tættere på hinanden, og flirtede på en eller anden virkelig syg måde, som jeg kun tror at vi er i stand til at forstå. Og efter et par timer endte det så med at... ja... De hurtige af jer har nok regnet det ud.

Men jeg var virkelig overrasket. Jeg havde aldrig nogensinde set på dig på den måde, og generelt aldrig forestillet mig at det ville ske. Og det sjove er at du havde det på præcis samme måde. Vi blev enige om at vi bare skulle forblive venner. Du blev hentet morgenen efter, og alt var normalt igen.
Troede jeg.

I de efterfølgene dage, sende du meget forvirrende beskeder til mig, både på mobil, msn og facebook. Og bestemt én sætning blev brugt rigtig mange gange.

Men så blev der "stille" i nogle uger. Vi skrev "normalt", som vi altid havde gjort det. Det vil sige uden flirten eller noget der overhovedet ligner. Jeg tænkte slet ikke over hvad der var sket længere.

Men så en sen aften/nat for to uger siden, modtog jeg en besked fra dig, som ikke indholdte mere end en simpel smiley. ":-*"
Den ene smiley, satte gang i alle de tanker som jeg havde gået med, siden du var her sidst.

Så blev der stille igen.

Og i går begyndte det så igen igen. Og nu kommer du meget muligt her på mandag.

Og jeg er stadig forvirret over hvad der sker. Men nu må vi se.



Dette har nok været det mest personlige blogindlæg jeg nogensinde har skrevet. Håber ikke at det skræmmer nogen af væk :)

tirsdag den 17. maj 2011

en usædvanlig begivenhedsrig dag!

Ja, hvis der er noget der kan beskrive denne dag, så er det sgu nok det ord.

Det startede da jeg vågnede kl 8, ved at mit vækkeur begyndte at larme, som det skal. Men jeg vågnede med en eller anden underlig fornemmelse af at det bare ville blive en underlig dag.
Jeg står op og går ned i "jobklubben", hvor jeg skal sidde og skrive jobansøgninger to timer dagligt, fordi jeg er på kontanthjælp.

Da de to timer så har passeret, går jeg ned til banken for at hæve nogle penge til frisøren osv.

Og min tur til frisøren behøver jeg vel ikke at gå igennem igen?

Jeg kommer derefter hjem, og det første jeg gør er at starte en episode af  "Fringe", bare for at slappe lidt af.

Efter det, opdager jeg pludselig, hvor meget opvask jeg egentlig har til at ligge, så beslutter mig derfor at vaske op.
Og i det at det var mandag i en lige uge, betød det også at jeg skulle gøre rent i gangen, køkkenet og badeværelset nedenunder. Da jeg skal til at vaske gulvet opdager jeg for 117. gang at der mangler en spand. Jeg skriver derfor en seddel, hvor jeg bare har forklaret at det ikke er nemt at vaske gulv, når der ikke er nogen spand.

Oppe på mit værelse igen. Ser ca to episoder mere af  "Fringe", hvor jeg også får to deja vú (altså det hvor man oplever eller ser noget, som man synes man har oplevet eller set før)!! Normalt påvirker det mig ikke at jeg får deja vú, for det har jeg fået næsten konstant de seneste par år. Men at jeg får to på under en times mellemrum, freaker mig virkelig ud.

Nå, men min udlejer ser min seddel, og stormer derefter op på mit værelse, pisse sur, og truer med at smide mig ud og alt muligt, fordi "det kan da ikke være hans problem, om der er en spand eller ej". Men eftersom det er ham der har lagt planer for hvem der skal gøre rent hvornår, synes jeg kun det er fair at der så også er sørget for de ting man skal bruge.. men måske er det bare mig?
han kører væk, for at få dæmpet blodtrykket, som han sagde. Og i den tid kom de andre beboere i huset hen til mig for at spørge, hvad fanden det handlede om.

Er blevet rigtig gode venner med en af de andre lejere, som hedder Michelle (som i øvrigt også er meget musikalsk ligesom mig). Hun er godt nok på vej ud (flytter den 1. juni), men da jeg fortalte hende at min mobil var død, var hun alligevel så venlig at låne mig  en ekstra, som hun havde til at ligge. Det var nu meget venligt af hende.

Så sker der egentlig ikke noget de næste par timer, udover den sædvanlige msn-samtale med Elis, som altid er meget hyggelig. Hun var dog utrolig desperat efter at se mit nye hår (I know you're reading this.. hæ hæ hæ hæ) og det endte da også med at jeg overgav mig efter nogle timer :P

Michelle kommer op på værelset igen, og fortæller mig at hun vil prøve at snakke med sin kæreste, som hun skal flytte sammen med i en treværelses lejlighed, om at jeg måske kunne få det sidse værelse der, og at vi så kunne være tre personer om at dele en husleje på 4000. Og den idé var jeg da selvfølgelig frisk på!
Det viser sig så at kæresten lige skal have lov til at møde mig og snakke med mig først, før han vil sige noget. Men det er jo egentlig kun meget fair, synes jeg. Så hvis alt går godt, skal jeg måske snart flytte igen. hæhæ.

Kan ikke huske hvornår jeg sidst har oplevet så meget på en og samme dag. Undskyld at jeg skulle kede de få personer, som gad at bruge tid på at læse det her igennem.

Men hurra for endnu et utrolig dårligt formuleret og kedeligt blogindlæg!

mandag den 16. maj 2011

NY VIDEO FRA BOIL!!!

Det dejlige danske band, BOIL har lige udgivet en ny video! GENIALT!

Så blev man klippet

Efter utallige opfordringer fra min mor, min mor, min mor og min mor, besluttede jeg mig "langt om længe" for at tage til frisøren og blive klippet.

Jeg gik rund i byen, for at sammenligne priser, for at finde det billigste sted. Og heldig som jeg var, så fandt jeg et sted kun ca. 200-300 meter fra hvor jeg bor, hvor de ikke skal have mere end 140 kroner for en klipning. Så jeg gik derind, og fandt hurtigt ud af at det ikke var danskere der kørte stedet. Ikke at det spiller nogen rolle som sådan, men synes lige det skulle med.
Der var to, foruden ham der sad i stolen og blev klippet, før mig. Så jeg satte mig ned, tændte for min ipod, og læste sportssektionen i Ekstra Bladet.
Da det så "endelig" blev min tur er der så åbentbart "vagtskifte" eller noget, for i samme øjeblik jeg sætter mig i stolen, træder en utrolig køn pige ud fra baglokalet, som skal klippe mig. (ikke for at lyde som en drengerøv eller noget, men WOW).
Det viser sig at hun ikke kan tale dansk, fordi hun kommer fra Armenien og kun har været her i Danmark i to måneder. Så jeg prøver forsigtigt at tale engelsk til hende, og det kunne hun tale rimelig godt. Hun viser sig også at være en utrolig sød og charmerende pige. Lidt genert, men det er vi jo alle sammen.
Tiden gik utrolig hurtigt, og inden jeg vidste af det var mit hår blevet 3-4 centimeter kortere, og jeg stod og skulle til at betale.
Men mon ikke jeg snart skal der forbi igen? Måske er de langhårede dage ovre for mig? xD

Kæft hvor lød det klamt det sidste der. I det hele taget bare et klamt indlæg. Men det er min blog så jeg kan skrive hvad jeg vil. Og jeg er i godt humør lige nu, det kan egentlig være ligemeget hvor klam jeg lyder, for der er jo heller ingen der tvinger jer (hæhæ.. taler som om jeg har mange læsere) til at læse det.

- So long

fredag den 13. maj 2011

Wise words!

"IT'S JUST TIS!" - spoken by Elis :P

torsdag den 12. maj 2011

længe leve kreativiteten...

Har længe gået og manglet en capo til min guitar, men har ikke fået en selvom jeg både har ønsket mig det til jul og til min fødselsdag. Så i dag har jeg simpelthen været nede og investere i nogle elastikker og blyanter. Så nu har jeg en "hjemmelavet" capo xD - godt nok er den ikke lige så god som dem man kan købe, men det virker som det skal!

Og nu hvor min mobil har valgt at den ikke vil lades op, har jeg også købt et vækkeur xD

High Five!

Jeg skal være social igen..

Har aftalt at mødes med Sofie igen her i morgen. Glæder mig faktisk en del.
Måske kan hun gøre mig mere social?

tirsdag den 10. maj 2011

a typical facebook moment....

HIGH FIVE!

When someone rejects my high five, a small piece of me dies inside.

yo mamma so fat i could step on her belly and high five god.








okay, jeg ved det er pinligt...

... Men denne sang kørte i radioen da jeg vågnede, og har bare haft den på hjernen hele dagen. Så derfor har jeg nu lært at spille den på guitaren. Kunne ikke lade være xD

mandag den 9. maj 2011

This is art!

allerførst skal i høre denne sang.



Det er en sang som alle kender, eller har hørt på et eller andet tidspunkt. Og det er alt sammen så lykkeligt og fint..

Men hør nu dette fantastiske cover:



Jeg synes det er helt igennem fantastisk, at man kan ændre stemningen i en sang så meget, uden overhovedet at ændre teksten. De får næsten teksten til at virke ironisk. Genialt!

Dette cover er det mest awesome jeg har hørt i virkelig lang tid!

tomt..

Sidder med en masse tanker lige nu.. men der er ingen ord som egentlig kan beskrive det.. ellers er jeg bare unormalt dårlig til at formulere mig.. Så dette bliver bare endnu et ligegyldigt, indholdsløst blogindlæg.. men dem har jeg egentlig også lavet en del af her på det seneste. Så det kan da umuligt komme som en overraskelse.

søndag den 8. maj 2011

no sleep tonight

klokken er nu 6.45. Og jeg har ikke kunne falde til ro, så jeg har kunnet få sovet. Så derfor opgiver jeg det bare, og så går jeg lidt tidligere i seng i aften.. Og egentlig bare det at jeg vælger at skrive det herinde, forklare lidt om hvor tomt mit hoved egentlig er.. Men nå ja, sharing is caring ;)

lørdag den 7. maj 2011

dagens citat:

"Det virkede ikke helt som om du giver mig ret i at jeg altid har ret ? x3 "
- Elis

:P

bekendt?

Jeg nævner ingen navne eller noget, men jeg synes det lyder som noget jeg har hørt før.. but who am I to judge?

fredag den 6. maj 2011

I feel awesome!

Jeg føler mig bare awesome i dag.. havde bare brug for at sige det.. HIGH FIVE!! :P

BOIL!!!

SÅ! Nu har jeg fået nok af alle de folk, som ikke ved hvem fanden jeg snakker om når jeg nævner Boil, når jeg snakker om musik! Så her kommer alle de youtube videoer jeg kunne finde dem! DET ER AWESOME!!!









¨

1.000!!!

jeg har nu blogget i ca 2 år... Og det er først i dag at jeg har opnået 1000 visninger! og jeg har kun haft to læsere i over et år.. Så de sidste 4 har jeg fået inden for den seneste måned..

og alt det fortæller bare noget om hvor god jeg har været til at snakke med mig selv! Og om min tålmodighed for den sags skyld også xD HIGH FIVE!

Thank you! :)

Så har man lige fået lavet nyt design på bloggen! Super AWESOME!!!!! :P
mange tak for det Sofie Eisabeth, aka Elis, aka Frøken, aka Courage xD

Hæ .

Hvad sagde Gud, da han havde skabt manden  før kvinden ?

Det kan jeg gøre bedre ...


Undskyld , Jonas x3
JEG KUNNE IKKE LADE VÆRE !
Nu synes jeg selv jeg har været .... bare lidt .... dygtig ?
Såe . Jeg . Gjorde . Lige . Dette .
ÅH JEG ELSKER DE MANDEVITSER !

- Out .

Friends??

har det vildt underligt... Det virker ikke til at den person, som jeg har kaldt min bedste ven i over 10 år gider mig mere?? Han ignorer mine beskeder totalt. Og i dag da gik vi forbi hinanden nede i gågaden, kunne man tydeligt se at han prøvede at undgå mig. Da jeg sagde "hej", kunne han knapt nok overskue at nikke til mig.

Men nå ja.. det skulle jo ske før eller siden. Det var da måske også ret optimistisk at tro at folk, som er så forskellige som vi var, kunne blive ved med at være venner.

Men det gør stadig ondt, at han nærmest prøvede at ignorere mig.

Er jeg virkelig SÅ nedern??

torsdag den 5. maj 2011

kold?

Har så lige fået at vide at jeg er kold.. er jeg virkelig det? for jeg synes da egentlig selv jeg virker meget imødekommen.. på en måde..

det er sjovt..

... hvordan man kan gå fra at have den mest awesome dag, til bare at kede sig ihjel den næste.. det er virkelig fucked -.-

Bazooka

Hva´ så? hvordan er du i stand?
hva´ så? hvorfor placere mit mega-sår

En kort, en lang, en dybtfølt rodeotrang
en sur, en sød, en udskidt rabarbergrød

I ´95 vi sled som satan live
i ´94 da alting stod i flor

And I place myself in yesterday's light
and I face your shelf with Chesterfield fright

Skyd mig ned med bazooka og med din mobil
skyd mig ned som kun du kan med bomber som smil

Nephew - Bazooka

onsdag den 4. maj 2011

high five.. igen..

Aner ikke hvorfor, men jeg er helt oppe og køre!! Kan slet ikke falde til ro igen! Hvis jeg gik rundt inde i byen nu, så ville jeg gå rundt og give high fives til alt og alle. Det er virkelig fedt, selvom jeg godt nok sidder alene på mit triste og rodede værelse.. men HIGH FIVE alligevel! :P

HIGH FIVE!!

please!! anybody??

jeg er glad..

I går havde jeg faktisk en rimelig god dag, selvom der ikke skete så meget, og alt egentlig gik galt for mig.
Og i dag, stod jeg så op kl 8, fordi jeg skulle møde til noget "jobklub" inde i byen kl 9.. Og det var tilgengæld de længste 2 timer i mit liv!
Men da det så var overstået, skulle jeg så mødes med Sofie for første gang, og det var sgu egentlig det hele værd. Det er længe siden jeg har grint så meget og følt mig så godt tilpas. Har aldrig mødt en person, som er så let og snakke med og være sammen med.. Håber virkelig at vi kommer til at mødes igen :)
Og siden jeg kom hjem har jeg snakket med Sebastian, som er en af mine bedste venner fra efterskolen, over skype.. God dag!

tirsdag den 3. maj 2011

fail!!!

I dag syntes jeg lige at jeg skulle bruge tid på at lave mad for første gang i snart 3 uger. Og det skulle selvfølgelig ende i katastrofe.
Først og fremmest lavede jeg ALT for meget! havde nærmest glemt at jeg åbenbart har mistet evnen til at spise.. Så det var da flot..
Og så smagte det heller ikke så godt som det burde.. fml..

og high five for et ligegydigt blogindlæg!

nå ja..

jamen så har man da lige aftalt at mødes med en nede i byen i morgen til en "playdate" eller hvad fanden det nu var hun kaldte det.. 
Har aldrig været særlig god til at møde nye mennesker.. så det skal da nok blive spændende..

hmmm...

for lidt siden sad jeg med en del tanker, som jeg lige synes jeg skulle smide herind.. Men i det øjeblik jeg trykkede "nyt indlæg" glemte jeg det hele.. Nå ja.. det kommer nok tilbage senere xD

søndag den 1. maj 2011

my fingers hurt!

har nu siden kl 22 i går aftes spillet introen til Muse - Hysteria godt og vel en milliard gange.. og mine fingre er bogstaveligt talt tyndslidte, og det gør ondt af helvedes til! Men af en eller anden grund kan jeg ikke stoppe. sygt.. men det er en dejlig sang!