Sider

onsdag den 19. januar 2011

I wish I could..

Ja, ville ønske at jeg kunne sætte mig til at skrive en lang roman til dig lige nu, Sara.. Men det kan jeg ikke. Dels fordi der ikke er nogen ord der beskriver det jeg føler for dig, og dels fordi det konstant er de eneste få ord der dukker op inde i mit hoved:

Jeg Elsker Dig <3

fredag den 14. januar 2011

Good Morning

Jeg havde den underligste drøm nogensinde i nat. Det sker virkelig sjældent at jeg overhovedet drømmer noget jeg kan huske, og når det så endelig sker er det noget virkelig lamt. Men det her var anderledes. Ved ikke hvorfor, men jeg nødt til at fortælle nogen det.

Jeg var i Holstebro, faktisk den lejlighed vi boede i før vi flyttede til grønbjerg. Det var en eller anden stor dag, men fik aldrig fat på hvilken dag. Jeg var sammen med min mor, min ældste lillebror, Bent og min far. Og ja, min biologiske far, som egentlig sidder i fængsel nu, og som jeg hader. Men han var der. Jeg følte mig så vred. Det var som om al den vrede jeg havde haft i kroppen i løbet af de sidste fem år, bare havde hobet sig op. Og nu skulle det ud. Jeg begyndte at råbe og skrige af min far, om hvor meget jeg hadede ham, og at han var det største svin i verden. Fattede ikke, hvordan og hvorfor han kunne se sig selv i spejlet hver dag.
Sådan blev det egentlig ved i et godt stykke tid. Og for hvert ord jeg sagde blev han mere og mere ynkelig at se på. Hans ansigt var helt forvredet i smerte, og han græd som om han var blevet pisket. Og det var som om han falmede mere og mere, og til sidst blev han opløst til støv og blæste bort i vinden.
Derefter, gik jeg videre mod Gymnasiet sammen med min mor, lillebror og Bent. Jeg følte mig.. lykkelig. Som om Bent var den far jeg havde savnet hele mit liv. Det gav overhovedet ingen mening.

På skolen var det hele blevet pyntet fint op. Der skete noget stort. På hver dør var der et skilt hvor der stod navnet på den klasse, som skulle holde til derinde. Vi gik over til døren hvor der stod 1.p og gik ind. Der inde var hele klassen allerede kommet, og de vendte alle hovederne da jeg trådte ind. Jeg fandt en plads ved siden af en af de personer jeg aldrig rigtig har snakket med, eller haft noget forhold til overhovedet. Men alligevel var det som om vi altid havde været bedste venner. Vi sad og snakkede og grinede, men pludselig kom der et kæmpe lysglimt uden for vinduet. Vi alle stormede hen for at se, men lige så hurtig som det var kommet, lige så hurtigt forsvandt det igen. Men vi stod alle og gloede ud af vinduet alligevel.
Langt om længe kom der et til, og et til og sådan blev det ved indtil hele Jorden var blevet opslugt i et hvidt lys. Da det forsvandt igen og det var mulig at se noget igen, kunne jeg ikke tro mine egne øjne. Der stod flere tusind "kopier" af min far, lige så langt øjet rækkede. Jeg fattede det ikke. De begyndte alle at gå direkte mod mig.

Og så vågnede jeg. En time senere end jeg skulle. Så nåede ikke bussen, og får derfor fravær for føreste modul. Modtog dræberblikke fra Bent da jeg endelig kom ud fra mit værelse. Sidder stadig i shock.

Men Sara kommer hjem i nat. Har planer om at holde mig vågen hele natten, så jeg kan skrive med hende. Har aldrig savnet nogen så meget.

torsdag den 13. januar 2011

mandag den 10. januar 2011

okay, here's the plan..

Har besluttet mig for at droppe ud af gymnasiet (eller HF er det jo egentlig.. men det er stort set det samme, og er i samme bygning). Har bare simpelthen bare fundet ud af at det var for dumt af mig at starte.. havde ikke læst ordenligt på det før jeg meldte mig til. Og hvis jeg vidste at jeg skulle op i ALLE fag, havde jeg heller aldrig valgt HF. Og så laver jeg ingen af mine lektier. Ikke fordi jeg ikke vil, men simpelthen fordi jeg bare ikke kan tage mig sammen. Er direkte TRÆT af skole. Så planen er den, at efter jeg er blevet 18 den 21. januar, vil jeg gå ned til min studievejleder og spørge om hjælp (Og de gamle kan ikke gøre noget ved det, når jeg først er blevet 18, så det er også lidt derfor jeg venter). Og når det så lykkedes for mig, vil jeg arbejde fuldtid et eller andet sted, som jeg håber jeg snart finder, for til sidst at få råd til en lille lejlighed i Horsens eller Århus området. Og efter at have arbejdet i et års tid eller to, vil jeg søge ind på et nyt gymnasium, hvor jeg vil vælge en "normal" gymnasieuddannelse, og se om det går bedre end gjorde her.

Dumt? Måske. Men det er bedre at vente og gøre det ordenligt, i stedet for bare at køre død, som det er sket nu. Skulle have ventet til at starte med.

- Jonas

__________________________________________________________________________________-

SARA, KOM HJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!

søndag den 9. januar 2011

LAMEBOOK.COM!!

seriøst! elsker den side! det er virkelig noget af det sjoveste man kan bruge tiden på, når der virkelig ikke er andet at lave. Det er en side, som har opsamlet alle de sjove ting som folk slår op på deres facebooksider. faldt lige over det her.. grinede min røv i laser xD
http://www.lamebook.com/lol/lol/

lørdag den 8. januar 2011

legendarisk!!!

Til dig Jonas

Nu hvor du har bedt mig om at lave om på dit design (og at det pt er grim, fordi jeg ikke kan tage mig sammen). Så tænkte jeg ligesom... heeeeeey.. cool.. jeg kan faktisk skrive i din blog..

Men hej Jonas.
jeg vil egentligt bare lige fortælle dig hvor lykkelig du gør mig. Jeg indrømmer at jeg er meget forelsket i dig og at det er længe siden jeg har følt sådan her. Du er en utrolig dejlig dreng og jeg elsker alt ved dig. Jeg er lykkelig så længe jeg er med dig. Også glæder jeg mig til d. 21 til at se dig igen. Da jeg savner dig rigtig meget. Du det dejligste man kan komme i nærheden af og jeg glæder mig til at lægge i dine arme igen. Og kysse dig..
Tror jeg stopper nu.. Du burde blogge noget oftere.. Love you <3

reklame til mig selv xD
http://dreamerbyheart.blogspot.com/

fredag den 7. januar 2011

Armadillo

Jeg var så uheldig at misse den i TV i går aftes. Så derfor downloadede jeg filmen, og er netop lige blevet færdig med at se den.
Og hold kæft, en rørende film! Den giver et fantastisk indblik, de danske soldaters hverdag i Afghanistan, og alle de ting, som de er nødt til at gå igennem, for at opretholde fred. De de gør er fantastisk. Har virkelig så meget respekt for dem!
Godt nok, vil jeg også sige at jeg er overrasket over hvor glade de virkede efter de havde dræbt de 5 Talibanere. (undskyld til dem om ikke har set filmen). Godt nok var det selvforsvar og sådan, men ligefrem og juble efter at have slået en anden person ihjel? Mennesker er trods alt mennesker, lige meget hvad de gør eller har gjort. Men går ud fra at det bare var adrenalinen.
Men ellers en fantastisk film, som jeg kun kan anbefale alle andre til at se!

torsdag den 6. januar 2011

skype!

så er det i aften at jeg skal skype, med Sara <3 glæder mig!!

onsdag den 5. januar 2011

Hende der Sara...?

... Hun er sgu en dejlig tøs! Men hun er bare så flabet, at hun er taget på efterskole, i stedet for at blive her hos mig! Har ikke lavet andet end at tænke på hende siden hun tog hjem den 1. Januar, efter den mest fantastiske nytårsaften nogensinde! Jeg har aldrig følt mig så glad, som jeg gør i øjeblikket, fordi hun er min! Har fødselsdag her den 21. og hvis hun kommer der, som hun har sagt, ville det også blive den bedste fødselsdag nogensinde! Går rundt og niver mig selv i armen hele tiden, fordi det ofte virker for godt til at være sandt. Men det ER ikke bare en drøm. Og det bedste ved det hele er at hun er  min!

<3

mandag den 3. januar 2011

sloth

- dovenskab.
Det er uden tvivl min dødssynd.. seriøst!
Er så doven, at jeg har bildt de gamle ind at vi først skal starte i skole igen den 5. og det betyder 2 ekstra fridage til mig.. Godt nok med noget fravær, men sådan er det jo.
Og på den anden side, har jeg virkelig seriøse tanker om at droppe ud af gym. Det var for dumt af mig at starte, når jeg allerede godt vidste at jeg ikke kunne gennemføre det. Og nu er der gået et halvt år, og har allerede fået nok.!

søndag den 2. januar 2011

lørdag den 1. januar 2011

Happyness!

Kunne virkelig ikke forestille mig en bedre slutning/start på året end den jeg har fået sammen med dig, Sara! Du er virkelig den dejligste flabede møgunge i hele verden! Og så er du min!
Elsker dig! <3