Sider

onsdag den 16. marts 2011

tirsdag den 15. marts 2011

Du...

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv..

Du står stadig som "Min" på min mobil, fordi jeg håber at du en dag vil blive min igen.
Du er stadig baggrundsbilledet på min mobil, fordi jeg ikke kan leve uden dit smil.
Jeg går stadig med nøglen som du gav mig, i håbet om at jeg en dag får brug for den igen.
Jeg læser det breve du har skrevet til mig, fordi de minder mig om at du engang har været min, og måske bliver det igen.
I brevet du gav mig til min fødselsdag havde du skrevet "Din Forevigt" - håber det passer. For jeg er stadig din.
Du har sagt at du har brug for tid alene til at komme helt over ham. Jeg har tænkt mig at give dig al den tid du har brug for.


Du lovede at vi stadig kunne snakke og skrive sammen. Men du ignorere halvdelen af mine beskeder, og når du så endelig beslutter dig for at svare virker det som om du slet ikke gider.
Du fortalte mig at du stoppede det, fordi det ikke skulle gøre ondt på mig. Men kan ikke huske hvornår jeg sidst har følt så meget smerte som jeg gør lige nu.
Du har fortalt mig at du stadig elsker mig ligesom du gjorde før. Men du gør det ret svært at tro på, når det hele tiden virker som om du prøver at skubbe mig væk.

Kan du ikke fatte at jeg har brug for dig?

- Forevigt din.

lørdag den 12. marts 2011

...

nu ved jeg hvordan det føles at være knust.. Men har stadig håbet at holde fast ved.

torsdag den 10. marts 2011

Tanker fra en søvnløs...

Det er nu femte nat i træk at jeg bare sidder oppe og glor.. af den simple grund at jeg ganske enkelt ikke har lyst til at sove. Siden vinterferien startede, har jeg hver nat, undtagen de dage jeg var sammen med Sara, drømt at jeg døde på alle mulige underlige måder. Det er virkelig begyndt at gå mig på. Jeg fristes til at tro at jeg næsten er   bange for at falde i søvn, fordi jeg ved at jeg bare kommer til at vågne ved 5-tiden efter at jeg endnu engang er blevet slået ihjel.
Det er faktisk lidt sjovt at tænke på at de eneste to der ved at jeg har disse drømme faktisk også er de eneste to der læser min blog. Så hvorfor jeg skriver det ved jeg ikke.

Ikke nok med at drømmene påvirker min nattesøvn. Det er også nået det punkt, hvor jeg bare går rundt og er virkelig depressiv. Det har især været slemt de sidste par dage. Og jeg ved ikke hvorfor. Ved ikke hvorfor jeg har de underlige drømme. Ved ikke hvorfor jeg går rundt og er nedtrykt. Jeg ved intet. Og lige nu føler jeg lidt at jeg er intet. At jeg bare er her for at være her.

Jeg burde egentlig være gladere, fordi jeg endelig er sluppet væk fra det helvede som jeg følte det var blevet hjemme hos min mor og stedfar. Men i stedet for er jeg kommet til et nyt, hvor jeg er det eneste menneske der er. Al min tid går på at spille guitar hero, se tv og nørde et eller andet stenet spil, mens jeg venter på at Sara finder tid til at komme på skype.

Sara. Hun er den eneste person jeg egentlig har lyst til at være sammen med for tiden. Så meget af min tid går også på at vente til at det skal blive fredag den 18.. For der kommer hun for første gang og ser mit nye "hjem". Jeg glæder mig. Savner hende så meget at det er begyndt at gøre fysisk ondt på mig. Det kan muligvis også være en grund til at jeg har det som jeg har det for tiden.

She makes me feel real.


Tror bare jeg stopper nu, før jeg fyrer mere meningsløst crap af. Sorry det blev så random.

- Jonas

mandag den 7. marts 2011

jeg bliver slået ihjel for det her

Ved godt at hun hader når jeg gør det her, og at langt fra er enig med mig. Men er det her ikke noget af det smukkeste, som der overhovedet er at se i denne verden?

Hun kunne vinde priser med det smil!

Resten af song challenge..

Magter det ikke rigtig mere.. Så her kommer det sidste :)

22: "A song you listen yo when you're sad"


23: "A song you want to play at your wedding"
Ved det virkelig ikke! Og som det ser ud lige nu skal jeg slet ikke giftes.. Så den springer jeg over

24: "A song you want to play at your funeral"
Bare for at tage pis på folk, synes jeg det skal være denne. For ærlig talt har jeg aldrig tænkt over det..


25: "A song that makes you laugh"
It's my dick in a box!


26: "A song you can play on an instrument"
Har snart spillet guitar i to år, så der er lidt... Men lige for tiden bruger jeg meget tid på denne. Ved godt at kvaliteten er lidt lort, men kunne ikke finde nogen bedre versioner??


27: "A song you wish you could play"
Der er mange.. Men lige nu er jeg meget glad for denne:


28: "A song that makes you feel guilty"
Ved ikke hvad fanden jeg svare til det.. Så her får i noget Nine Inch Nails


29: "A song from your childhood"
Det her vil måske lyde underligt.. men når jeg tænker tilbage på hvad jeg hørte da jeg var mindre kan jeg kun komme i tanke om denne:


30: "Your favorite song at this time last year"
Den er meget svær, for jeg har stort set kun hørt det samme musik de seneste 2-3 år. Men i får endnu en fra Linkin Park

torsdag den 3. marts 2011

day 21

"A song you listen to when you're happy"

this is the one!

onsdag den 2. marts 2011

OMG!!

Så sad man her i går aftes og chillede med Kåre, mens man sad med Sara på skype og havde det pisse hyggeligt. Men så kommer udlejeren ligepludselig brasende og spørger om vi ryger tjald??!?!? Hvad fanden sker der for det?? Jeg ryger ikke engang cigraretter! Og kunne aldrig i mit liv finde på at røre noget, der bare mindede om stoffer! Så nu sidder jeg og er bange for at blive smidt ud pga falsk anklage. Knapt så fedt.

Men i går var det den 1. marts. Med andre ord: 2 månedersdag med Sara. Det er lidt svært at forstå at tiden går så hurtigt, og at hun allerede har været min i 2 måneder. Det har været en fantastisk tid, og ser frem til at 2 måneder bliver til flere. Den pige gør mig glad. Eller nej, hun gør mig lykkelig!

Elsker dig <3

19 and 20

19: "A song from your favorite album"
Den er svær. For jeg kæmper lidt med mig selv om det skal være fra VETO's "There's A Beat In All Machines" eller fra Rage Against The Machine's debutalbum, som bærer samme navn som bandet. Så i får en fra begge:





20: "A song you listen to when you're angry"
LAMB OF GOD!!!