Sider

mandag den 28. februar 2011

day 18

"A song you wish you heard on the radio"
Som sagt før hører jeg næsten aldrig radio. Men det kunne ikke være helt galt hvis de lige gad at spille noget rock engang imellem. Og det ville være PERFEKT, hvis omverdenen fik øjnene op for det geniale band, Boil.

She says "no"

Jeg fortæller hende dagligt at hun er smuk. Og alt for ofte svarer hun "nej".. 







ER DET VIRKELIG KUN MIG DER IKKE FATTER HVORFOR????

søndag den 27. februar 2011

Cat Laser Bowling

Alene

Nu sidder jeg alene i mit nye hjem for første gang. Det er lidt underligt, men jeg kan lide det. Her er så stille og roligt, og der er ingen som kommer og siger hvad jeg må og skal. Det eneste der mangler for at det her kommer til at ligne et hjem er en sofa. Og den kommer i morgen :P Og det gør Cecilie fra efterskolen også. Egentlig var det planlagt at hun skulle hjælpe med at sætte på plads og sådan. Men eftersom jeg allerede er færdig med det, bliver det nok bare noget stille og rolig hygge, snak og tågetid.

Lige nu glæder jeg mig mest til den 18.. For der kommer Sara og ser hvordan jeg bor nu. Savner den pige.
Bliv rask!

day 15-17

15: "A song that describes you"
Jeg har ingen anelse! Virkelig. Så her får i en dejlig sang fra RATM i stedet for.



16: "A song you used to love, but now hate"



17: "A song you hear often on the radio"
FUCK NOVA FM!! Normalt hører jeg aldrig radio, men hver gang jeg er ude og køre med Kåre hører vi Nova. Og fucking HVER gang sender de denne lortesang:

torsdag den 24. februar 2011

day 14

day 14: "A song that noone would expect you to love"
Jah det er jo lige det.. Tror det bliver denne:



og som en lille bonusinfo, har han gået på Holstebro Gymnasium, og var tidligere denne måned på besøg for at sige chyd, og give en lille koncert. Fed oplevelse!

Jeg prøver

Jeg vil nu prøve at beskrive med ord hvor meget Sara betyder for mig. Og det er sgu ikke let, for der er virkelig ingen ord der helt kan beskrive det. Men prøver.

Jeg render rundt og kigger på min mobil hver 2. minut, fordi jeg bare håber på at hun har skrevet. Det ender ofte med at jeg selv skriver. Ikke fordi jeg har noget specielt at skrive, men fordi jeg bare har brug for at være i kontakt med den pige.
Når vi er sammen forsvinder hele verdenen, som om vi er de eneste folk der er her.
Selvom vi kun har kendt hinanden i 2 år og været kærester i snart 2 måneder, har jeg aldrig nogensinde følt de følelser som jeg føler for hende.
Når jeg ringer til hende over mobil eller skype, er det umuligt for mig at lægge på igen, fordi hun bare er så dejlig at snakke med. Og på skype er det 100 gange sværere, fordi jeg også kan se hendes smukke ansigt, som er i stand til at vise verdens smukkeste smil. Bare det at se hende smile gør mig glad. Og så er det sgu ligemeget hvor trist eller sur jeg var før.
Der er meget mere, men hvis jeg ikke går nu smutter bussen sgu fra mig!
Så vil bare kort afslutte med at sige: Sara, jeg elsker dig. Du er alt for mig.

You complete me <3

Flytter i morgen

Nu er de sidste aftaler på plads, og jeg er klar til at flytte i morgen.. Så når jeg engang kommer hjem, skal jeg bare i gang med at pakke mit værelse ned.. Kåre kommer i morgen og hjælper med at flytte. Måske får jeg også lidt hjælp fra Daniel. På Mandag kommer Cecilie fra efterskolen og hjælper med at sætte ting på plads og sådan.. Så de næste par dage bliver ret så stressede.

onsdag den 23. februar 2011

day 13

"A song that is a guilty pleasure"

Jeg ved ikke hvad fanden det skal betyde.. Måske er jeg dum? Så her får i sgu bare lidt Metallica.

tirsdag den 22. februar 2011

På vej væk.. endelig..

Har snakket med en som havde en lille lejlighed i Holstebro til leje. Skal ud og se på det i morgen. Glæder mig!

Men bare lige for at fortælle lidt om stedet er det noget af det bedste man kan få til den pris.

Så bliver det ikke meget bedre!

100

Så nåede jeg langt om længe op på 100 indlæg. Og det kommer så til at gå til nummer 11 og 12 på "30 day song challenge"

11: "A song from your favorite band"
Jeg hører så meget forskelligt musik for så mange forskellige bands at det er helt sindssygt. Men hvis jeg skal nævne et band som jeg altid har holdt fast i er det nok Rage Against The Machine. Så i får lige et nummer fra dem:



12: "A song from a band you hate"
Håber at det her også gælder for solister, som kalder det ynkelige lort de laver for musik. Der er mange jeg hader, men i får en fra Joey Moe. Hate that guy!

søndag den 20. februar 2011

6-10

Jeg har ikke rigtig fået lagt noget ud siden onsdag, ganske enkelt fordi jeg ikke har været i nærheden af min computer.
Er lige kommet tilbage efter en fantastisk ferie, som blev afsluttet med fire dage sammen med Sara, som jeg har savnet utrolig meget, og som jeg allerede savner igen!
Men videre til udfordringerne:

6: "A song that reminds you of somewhere"
Sverigelejren! Coolest place on Earth! Og så var det der jeg mødte Sara!
Men denne sang blev også spillet utallige gange på Hammerum Efterskole. Og det var en af hovedårsagerne til at jeg begyndte at spille guitar. Brings back good memories



7: "A song that reminds you of a certain event"
Aftryk Festival 2010. Den fedeste dag/oplevelse i mit liv. Afsluttet med en koncert af The Blue Van. Perfekt!



8: "A song you know all the words to"
Jeg kan utrolig mange sangtekster. Virkelig. Og selvom jeg ved det lyder af helvedes til sker det tit at jeg kommer til at synge med til f.eks denne (Når jeg tror at jeg er alene i rummet, eller håber på at guitaren overdøver mig)



9: "A song you can dance to"
Jeg danser ALDRIG! Men det sker at jeg headbanger engang imellem og så kunne det meget vel være til dette mesterværk:



10: "A song that makes you fall asleep"
Der er meget forskelligt. Kan falde i søvn til stort set alt. I natten til i dag faldt jeg i søvn til Lamb of God - Redneck. Men jeg synes at Coldplay er utrolig afslappende og roligt at lytte til, så i får sgu lige en af deres dejlige numre:

tirsdag den 15. februar 2011

Don't you ever forget!

Tror aldrig jeg nogensinde har været så nervøs og rastløs som jeg var for snart halvanden time siden. Den måde du pludselig blev helt trist og fjern på. Ignorerede mine beskeder og bare lod den ringe ud når jeg prøvede at ringe til dig. Var ikke nervøs fordi jeg troede at jeg havde gjort noget forkert, og at vores forhold var i fare. Det var mere bare det at jeg kunne mærke på dig at der var noget galt, selvom du skrev "jeg er okay" over 100 gange. Kunne bare mærke det ikke passede. Og da du endelig tog telefonen efter mit 4 forsøg, kunne jeg endelig slappe af. Du sagde at du helst ville holde dine tanker for dig selv, men at det ikke havde noget med mig at gøre. Det respektere jeg. For alle har ting, som de ikke vil dele med andre. Men hvis du en dag synes at jeg skal kende dine tanker, skal du vide at jeg altid vil være der for dig.

"Jeg er din"
Det er det bedste du kan sige til mig. Fordi jeg ved det passer, og fordi jeg ved at du holder mindst lige så meget af dig, som jeg holder af dig. Jeg er også din!

Jeg elsker dig. Glem det aldrig.

day 4 and 5

4: "A song that makes you sad"
Når jeg hører musik er det ikke altid jeg er lige god til at lytte efter teksten. Jeg fokusere mere på musikken. Men hvis jeg da skal sige en sang, bliver det nok denne her: 


5: "A song that reminds you of someone"
Denne sang minder mig om Sara. Fordi vi begge er store VETO fans, og fordi især denne sang betyder meget for os, hver især.

søndag den 13. februar 2011

day 3 part 2

i skal da heller ikke snydes for en dejlig sang fra Wolfmother :P

day 3

"a song that makes you happy"

der er egentlig et par stykker.. det meste af det som Wolfmother har lavet får mig næsten altid i godt humør.. Men når jeg hører DENNE sang, smiler jeg over hele ansigtet:

lørdag den 12. februar 2011

Best picture ever!

Dette billede blevet taget på sverigelejren 2010.. det var det sidste billede der blevet taget af Sara og jeg, før vi blev kærester. Elsker det billede!<3

HAPPY-FACE FTW!!

day 2

"your least favorite song"

Skal det tolkes som en sang jeg hader og aldrig hører, eller som jeg hader, men hører alligevel? Ved det ikke så i får sgu en for hver fortolkning:

Hader, men hører:
Gorillaz - White Light
http://www.youtube.com/watch?v=SJ-S968G7Jc

Hader, og kunne ALDRIG finde på at høre:
Det vil egentlig sige ALT som kommer fra Nexuz, Medina, Justin Bieber, Lady Gaga og alt andet mainstream lort, som alle folk render rundt og hører. HADER DET!

fredag den 11. februar 2011

day 1

"your favorite song"

nok verdens sværeste spørgsmål! For har ingen decideret yndlings sang! Så i får bare lige mine tre nuværende yndlingssange:

Boil - Quiet Hours
Black Label Society - Stillborn
The Fray - Heartless

30 day song challenge!

Var lige forbi Saras blog, og så fandt jeg lige den her. synes det lyder fedt, så jeg går bare i krig.

torsdag den 10. februar 2011

LÆNGE LEVE BIBLIOTEKET!

For ca. 2 uger siden rendte jeg alle metal cd'er på Holstebro bibliotek igennem. Faldt så over de her. Synes coveret på cd'en så spændende ud, og navnet lød godt.
Men da jeg så fik hørt musikken blev det hele lidt lidt federe!! OG SÅ ER DE DANSKE!!! kan det blive bedre?!

"Jonas, er du i live?"

Det er da godt nok et sttykke tid jeg sidst har været herinde og skrive noget. Men tro mig, det er ikke fordi der ikke er sket noget, eller jeg ikke har haft lyst. Der er nærmest sket alt for meget, og mit liv har været mere eller mindre kaotisk siden midt i januar måned. Nu sidder jeg ved en computer på biblioteket i Holstebro, hvor jeg har brugt utrolig meget af min tid på det sidste. Det er det sted jeg søger hen, når jeg har brug for at slappe lidt af. Og det har jeg haft meget brug for på det sidste. Men egentlig vil jeg bare fortælle lidt om hvad der er sket på det sidste.

Vi starter tilbage midt i januar. Ca den 11.
Min fødselsdag nærmer sig, og det hele går som det plejer hjemme i huset. dvs knapt så godt. Faktisk går det af helvedes til: Kan ikke snakke med min mor eller stedfar uden at det ender i et kæmpe skænderi. Det var så også ca der mine forældre syntes at jeg skulle have frataget retten til at sidde med MIN EGEN computer på MIT EGET værelse. Og det er en af hovedårsagerne til at jeg ikke har blogget i længere tid.
Men tanken om at Sara, Kåre, Daniel og Michael kommer til min fødselsdag gør at jeg stadig har lidt godt at holde fast ved.

Ca 15. januar.
Min mor fortæller mig at hun ikke helt ved om jeg har fortjent at have mine venner og kæreste på besøg på min fødselsdag!! Den slog virkelig hårdt. Jeg spørger selvfølgelig om hvorfor det nu kan være. Og det får jeg så ikke rigtig noget ordenligt svar på.


17. januar.
Tanken om at jeg måske ikke kan være sammen med de folk jeg holder af gør virkelig ondt. Men om aftenen siger min mor så at de godt må komme, og at Sara gerne må blive hele weekenden. Det gør mig virkelig glad. Det første jeg gør er at ringe til Sara og give hende de gode nyheder, og det virker som om hun bliver næsten lige så glad. Jeg har det godt.

21. januar.
Min fødselsdag. Sara giver mig en fantastisk start på dagen, ved at ringe til mig om morgenen. Kan virkelig ikke huske, hvornår jeg sidst har glædet mig så meget til min fødselsdag, som jeg gjorde i år. For det første kommer Sara, som jeg ikke har set siden en fantastisk nytårsaften. Og for det andet fordi jeg ikke har set Michael i snart 4 år. Glæder mig virkelig til at se den knægt.

22-23. januar.
Har en dejlig weekend sammen med Sara. Er lykkelig for første gang siden nytår. Elsker den pige <3

28. februar.
Daniels fødselsdag. Altså jeg har aldrig været den store partyfreak. Og tog egentlig også kun med fordi det var min bedste vens fødselsdag. Men jeg havde det egentlig også meget hyggeligt. Savnede bare Sara så meget at jeg til sidst var nødt til at ringe til hende. Og det brugte jeg så halvenden time på. men det var dejligt at høre hendes stemme!
Da klokken blev omkring 1.30 ringede Daniel efter nogle taxa'er som skulle køre os i byen. I BYEN!! Og hvis der er noget jeg overhovedet ikke havde tænkt på, så var det at det åbentbart er blevet en selvfølge at tage i byen, hver gang man får muligheden. Lort. For dum som jeg var havde jeg ikke taget noget ID med og kunne ikke komme ind nogen steder, selvom de andre flere gange prøvede at smugle mig med, blev jeg altid opdaget. Det resulterede så i at jeg kom til at bruge godt og vel 3 timer på at rende rundt ude i kulden og vente på at de Kåre blev træt, så vi kunne blive hentet. De mest nedern 3 timer i mit liv!
Vågnede næste morgen klokken 9 og kunne ikke falde i søvn igen. EPIC FAIL!

2. februar.
Efter ca en halvanden uge med skænderier hver dag, kommer min mor ind på mit værelse og fortæller mig at jeg har indtil denne måned er omme til at finde et nyt sted at bo. Med andre ord: Jeg er blevet smidt ud. Bogstaveligt talt! Og senere kommer Bent ind for at og giver mig en af hans lange taler om at jeg er en magtsyg unge og alt det andet pis, som jeg snart har hørt på over 100 gange. Det bliver for meget, og jeg beslutter mig for at stikke af. Saras mor er så venlig at give mig lov til at være der til det bliver lørdag. Så jeg samler mine penge sammen og pakker en taske, så jeg er klar til at tage afsted tidligt torsdag morgen.
Samme aften modtager jeg en sms for en god veninde, hvor der står "Er du i live?" Jeg forklare hvad der er sket, men hun virker ligeglad og ender til sidst med at skrive "Jeg ville bare høre om du var i live. Jeg ville ikke have en længere samtale. Og vi kan nok godt sige at vores såkalde "venskab" er sat på standby." Dem slog også meget hårdt, for ved virkelig ikke hvad fanden jeg har gjort forkert, og når jeg spørger svarer hun "Hvis du har gjort noget forkert, skulle du nok selv vide det." - og siden har hun ikke skrevet, eller svaret på de beskeder jeg har sendt hende.

3. februar.
Bruger det meste af formiddagen på at rejse til Brædstrup, hvor jeg så bliver hentet af Sara og hendes mor. Og det meste af den dag går på at jeg får lært Saras mor og lillebror at kende. Og hold da kæft hvor nogle dejlige mennesker! Hendes mor er nok den mest afslappede og rolige person jeg nogensinde har mødt! Hun er utrolig nem at snakke med. Følte mig virkelig velkommen. Og hendes lillebror mindede lidt om min egen. Bare lidt yngre. Men en dejlig knægt, som ikke kan sidde stille. Lidt lige som mig selv, så det var meget sjovt. Også ved ham følte jeg mig velkommen. Dejlig familie.
Og dejligt at være sammen med Sara igen. Havde virkelig savnet hende. Fik ikke rigtig sovet så meget, men det hører med. Nød virkelig at kunne ligge og holde om hende igen. Slappede helt af for første gang siden min fødselsdag. Det var dejligt.

4-5. februar.
To dejlige dage sammen med Sara og hendes familie. Fik en trampolin i hovedet. Men det var da alligevel noget af en oplevelse. Længe leve stormvejr.
Men det jeg husker bedst fra de dage, var fredag aften, hvor Sara og jeg, lå inde på hendes værelse og hørte musik, tumlede og sang med så godt vi nu kunne (eller det vil sige at hun sang. Jeg viskede mere, for jeg har ikke ligefrem x-faktor på det punkt". Er virkelig glad for at hun er lige så syg i hovedet som mig og har samme humor. Føler virkelig at vi er skabt for hinanden. Virkelig!!!!
Men så skulle jeg hjem igen lørdag ved middagstid. Gad virkelig ikke. Det var utrolig svært at skulle tage afsked med Sara og hendes familie efter sådan nogle dejlige dage. Men før eller siden skulle jeg jo tilbage.
Da jeg så kom hjem fandt jeg ud af at Glenn (min lillebror) var blevet indlagt på sygehuset, efter han havde taget nogle piller. Jeg var i shock! Senere på aftenen fik jeg så at vide at jeg havde noget af skylden i det som Glenn havde gjort. Min mor sagde direkte at jeg havde en dårlig indflydelse på min lillebror. De hentede ham søndag.

7-8. februar.
Har bare siddet og stenet comedy sammen med Glenn. Ret hyggeligt faktisk. Og fordí jeg ved hvor meget det pisser de gamle af, bruger jeg over dobbelt så meget tid sammen med min lillebror end nogensinde før!

9. februar.
Var inde og læse Saras blog for første gang siden fredag. Der fandt jeg så et digt hun havde skrevet til mig efterfulgt af et andet blogindlæg til mig. Det gør mig sgu glad! De ting som den pige kan skrive overgår virkelig alt andet i verden!
Glæder mig virkelig til at jeg skal være sammen med hende i ferien.

SARA! DU ER ALT FOR MIG!! ELSKER DIG!!<3

Men det var så det er sket i mit liv på det seneste. Håber ikke at i få der overhovedet gider at læse det her har kedet sig alt for meget.

- See Ya!