Sider

søndag den 21. november 2010

!!!

I'm in the middle of fucking hell!

fredag den 12. november 2010

5 years later...

strømstikket til min bærbar er gået i stykker, så kommer til at blogge "hemmeligt" fra den stationære i stuen når jeg kan komme til det, indtil jeg får fikset det strømstik på en eller anden måde.

30: "hvor er du om 5 år?"

Ja, hvis det går efter planen (og det gør det da) går jeg på musikkonservatoriet i Århus og forfølger min drøm om at blive musiker. Forhåbentlig har jeg fået samlet et fedt band med de samme ambitioner som mig selv. Render rundt og spiller alle mulig forskellige steder. Og hvis jeg er lidt heldig, har jeg også fået styr på min sangstemme, selvom det nok kommer til at kræve rimelig meget arbejde. Hvis jeg er heldig, har jeg fundet en sød og dejlig pige som jeg kan dele det hele med.
Og det bedste er at det ikke er usandsynligt. Er begyndt at snakke med nogle folk fra DTA (Dansk Talentakademi) om at jeg måske skal til optagelsesprøve til MGK (musikalsk grundkursus), som tager 3 år og giver direkte adgang til musikkonservatoriet. Det bliver godt!

ser frem til de næste år!

mandag den 8. november 2010

:O!

I'm Chocked!

26-29

har ikke lige fået blogget i nogle dage, så nu udnytter jeg lige lidt tid i halvlegen i kampen mellem Sevilla og Valencia.

26: "Dit favoritband for tiden"
WOLFMOTHER!!! Dejlig musik! har ikke mere at sige om det spørgsmål

27: "en samling du har"
Ja det må næsten være min mindre cd-samling, som forhåbentlig bliver udvidet her til jul.

28: "et billede af dig fra sidste år. hvor meget har du ændret dig?"
 og ud fra det kan jeg sige at jeg ligner mig selv på en prik. Har måske længere hår nu, men ellers er det det samme.

29: "dagens outfit"
så afslappende det overhovedet kan blive: Dejlige hummelbukser, sort t-shirt med en grå hættetrøje henover. Det er sku okay :P

fredag den 5. november 2010

Something I can Never have

Nine Inch Nails<3

I still recall the taste of your tears
Echoing your voice just like the ringing in my ears
My favorite dreams of you still wash ashore
Scraping through my head 'till I don't want to sleep
Anymore

You make this all go away
You make this all go away
I'm down to just one thing
And i'm starting to scare myself
You make this all go away
You make this all go way
I just want something
I just want something I can never have

You always were the one to show me how
Back then I couldn't do the things that I can do now
This thing is slowly taking me apart
Gray would be the colour if I had a heart
Come on, tell me

You make this all go away
You make this all go away
I'm down to just one thing
And I'm starting to scare myself
You make this all go away
You make this all go away
I just want something
I just want something I can never have

In this place it seems like such a shame
Though it all looks different now
I know it's still the same
Everywhere I look you're all I see
Just a fading fucking reminder of who I used to be
Come on, tell me!

You make this all go away
You make this all go away
I'm down to just one thing
And i'm starting to scare myself
You make this all go away
You make it all go way
I just want something
I just want something I can never have
I just want something I can never have

torsdag den 4. november 2010

Wolfmother - Phoenix

24-25

24: "hvad end du har lyst til"
kender i det at man har en masse at sige eller skrive, og når man så bliver bedt om det så er der intet? Den sorte klap er simpelthen gået ned.
Jo, jeg kunne jo skrive om, hvordan jeg slet ikke kan finde ud af mig selv overhovedet for tiden. Det ene øjeblik er jeg helt vild glad og har masser af selvtillid, og lige pludselig kan det bare vende om. Jeg ved aldrig hvad jeg selv vil, og når jeg endelig får taget mig sammen til at lave mine lektier, ved jeg ikke hvordan fanden jeg skal bære mig ad. Jeg er alt for nem at distrahere. Jeg bilder mig selv ind at jeg vil have en kæreste, men tror inderst inde at jeg har alt for svært ved at binde mig. Men derfor render jeg stadig rundt og leder efter en pige som jeg tror jeg kan binde mig til. Skal til 18års fødselsdag på lørdag, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg føler at jeg lige nu bare sidder og skriver en masse random shit, som egentlig ikke giver mening, eller har nogen sammenhæng. Jeg er begyndt at læse Da Vinci Mysteriet. Jeg savner nogen at holde om. Når jeg ser folk kysse eller holde om hinanden på film bliver jeg irriteret. Ikke fordi det er træls at se på, men fordi det minder mig om hvor meget jeg selv savner at sidde i samme situation. Sidst jeg var hjemme hos Sebastian (som jeg skal til fødselsdag hos på fredag) sagde han at Dorte (min sidste ex) havde smadret mig fuldstændig. Er ked af at indrømme det, men tror desværre han har ret. Helt seriøst! Der er gået over 3 måneder, og jeg er stadig ikke ovre hende! Tror jeg går videre, før det her bliver alt for underligt at læse.

25: "Hvad har du i din taske"
Tror bare jeg vælger at skrive om min dejlige skoletaske.
Den indeholder bøger, penalhus og en helvedes masse usorterede, løse papirark, som jeg er for doven til at få styr på. Må tage mig mere sammen.

mandag den 1. november 2010

To my twin.

Hey Sara. Håber virkelig du læser det her.

Ville egentlig bare fortælle dig, hvor glad jeg egentlig er for at have mødt dig, og hvor meget jeg savner dig i min hverdag. Du har altid været der for mig når jeg har været nede, og du skal også vide at jeg altid vil være her for dig.
Jeg undre mig tit over, hvordan det kan være at vi ikke er født i den samme familie, når vi er så ens på så mange måder.
Du er et af de dejligste mennesker der overhovedet findes på denne jord, og jeg er så fucking stolt over at kunne kalde mig din twin! Ved godt vi måske ikke skriver så meget sammen til hverdag, men alligevel er det som om vi stadig har kontakt på et andet plan. Da du skrev inde på facebook at du snart havde fødselsdag, og at du ville bruge dine penge på at besøge mig, blev jeg så glad.

Er virkelig ked af at jeg ikke kan være med på sverige-lejren igen til næste år, men de to gange jeg har fået lov til at være der sammen med dig har været uforglemmelige!

elsker dig, min dejlige twin!<3

23

"det sidste du spiste og drak"
Ja, det må vel være aftensmaden.
En dejlig menu, bestående af brasede kartofler, rødkål, kartoffelsalat, medisterpølse og brun sovs. Rester længe leve! Og dertil fik jeg et dejligt glas saftevand.