Sider

søndag den 29. april 2012

Nyt design.. Jeg prøvede da..

Har nu, som i nok kan se fået opdateret mit design. Det er meget.. mørkt, I know. Men jeg må ærligt indrømme at jeg ikke er særlig god til det der med design. Men synes nu det gik okay. Så nu må vi se hvor længe der går, før jeg bliver træt af det :)

Moving out.. once again..

Så skal jeg flytte igen, for kun tredje gang, siden februar sidste år.

For at være ærlig er jeg ved at være godt og grundig træt af det.
Men alligevel ser jeg frem til at flytte ind i min nye "crib", som for første gang vil være min helt egen. Ser meget frem til at bo alene, faktisk. For har erfaret at jeg ikke fungerer særlig godt, når jeg bor med andre mennesker. Bliver vel bare for hurtigt træt af at der altid er nogen. At man næsten aldrig er alene.

Og så bliver det også meget bedre, økonomisk set. Lige nu betaler jeg 2500, pr måned, for at bo på et lille værelse på max 7 m2. Og det er jo ikke helt pengene værd, vel?
I min nye lejlighed får jeg et okay stort værelse med eget bad og køkken. Og ingen irriterende roomie/gal udlejer, som stikker næsen i alle ens ting, og skal blande sig i alt. Det bliver rart med noget ro.
Jeg skal kun give 2292 pr måned, og det er inklusiv vand/varme, og stor tv-pakke. Internet skal jeg dog selv sørge for. Men det er bestilt, så det skulle gerne være der inden ugen er omme.

Håber i alle har haft en god weekend :)

onsdag den 25. april 2012

shit just got real!

Har lige haft en samtale med ham fra "det andet band" jeg skrev om før. Nu skal jeg virkelig til at tage mig sammen. Har fået en mindre liste af sange, som de selv har lavet, og som jeg selv skal finde ud af hvordan jeg skal spille bas til. Og så skal jeg til audition engang i sommerferien. Det har vist sig at det band åbenbart var lidt længere fremme, end jeg lige gik rundt og troede. De er ofte ude og spille gigs, og er ret store her i byen. Det bliver sgu noget af en udfordring,
Håber sgu jeg klarer det. Wish me luck.

tirsdag den 24. april 2012

Talent?

Den sidste måneds tid har flere og flere folk fortalt mig at jeg er meget god til at spille bas. Og efter jeg er kommet med i et band, er jeg åbenbart blevet meget populær blandt musikere i Holstebro. Det gør mig lidt glad.

Tidligere i dag, da jeg var omme og øve med mit band, kom der en fra et "rivaliserende" band op til os for at høre os spille. Derefter gik han og trommeslageren fra bandet ud og snakkede. Lidt efter kom han (trommeslageren) tilbage og sagde, at det andet band ville betale mig for at spille sammen med dem.

Så nu kan jeg sige at mit "talent"(???) åbenbart er penge værd!! Det hjælper sgu da lidt på selvtilliden! :D

søndag den 15. april 2012

... and she was always down


When she walks down the street
She knows there's people watching
The building fronts are just fronts
To hide the people watching her

But she once fell through the street
Down a manhole in that bad way
The underground drip
Was just like her scuba days

Days
Daze

At the bottom of the ocean she dwells
At the bottom of the ocean she dwells
Her caresses caressed by fingers
And fat blue serpent swells

She was all right because the sea was so airtight, she broke away
She was all right because the sea was so airtight, she broke away
She is all right but she can't come out tonight, she broke away
She was all right, yeah, the sea was so tight, airtight
She broke away, broke away

Well, she was my catatonic sex toy, love-joy diver
She went down, down, down there into the sea,Well, she was my catatonic sex toy, love drug diver
Yeah, she went down, down, down there
Down there for me, right on

So good, oh yeah, right on

onsdag den 11. april 2012

...

Nu er jeg igen igen igen igen søvnløs.. Magter det seriøst ikke længere! De sidste par døgn, har jeg ikke sovet mere end to timer sammenlagt.

mandag den 9. april 2012

hey hey hey!

Så er jeg tilbage igen, efter endnu en laaaaaaaang periode uden blogger.

Jeg er igen igen igen kommet med i et nyt band. Men denne gang virker det sgu seriøst. Der var et par ambitiøse drenge, som manglede noget bas på deres sange, og så måtte jeg jo lige træde i karakter og hjælpe staklerne lidt. Så vil jeg da også lige gøre lidt reklame for bandet, som et noget rock/metal, med masser af distortion osv. Meget talentfulde faktisk. Så gå da lige ind på facebook og synes godt om! http://www.facebook.com/zaviorofficial

Ellers har jeg ikke så meget at sige.

Selvfølgelig udover at jeg er begyndt at gå til psykolog pga min depression. Og kan sgu kun sige at det er et gigantisk spild af tid og kræfter. Føler faktisk at jeg får det værre hver gang jeg har snakket med hende. Men igen.. det er en som er betalt af skolen, så derfor er det gratis for mig.

Jeg skal også være ude af min "lejlighed" den 1. maj, og har stadig ikke fundet et nyt sted. Så er ved at blive sindssyg, fordi det er så pissehamrende irriterende, at der ikke er nogle steder i nærheden, hvor man kan have et værelse, uden at skulle dele køkken og bad med 3 andre. Så det går mig meget på for tiden.

Så der fik I da også lige jeres daglige portion af ubrugelig indsigt i mit kedelige liv. High five for det!

- Untill next time..