Sider

onsdag den 23. november 2011

Enjoy the little things..

Det er da ufatteligt hvor meget små og tilsyneladende ubetydelige ting kan gøre ved en. Er i pænt godt humør lige nu! :)

mandag den 21. november 2011

Heartless

TEKSTEN TIL DENNE SANG HAR INGEN BETYDNING TIL DET SOM DETTE INDLÆG KOMMER TIL AT HANDLE OM.


Ærlig talt ved jeg ikke hvorfor jeg overhovedet skriver dette, men hørte sangen som noget af det sidste jeg faldt i søvn natten til i dag. Det fik mig til at tænke på et af de bedste minder jeg har om dig. Tror faktisk nok det er det bedste.

Jeg ser dit musik igennem, mens vi ligger og snakker og synger med på de sange vi kender. Pisse hyggeligt. Kan huske at du havde vist mig denne sang, nogle dage forinden, og jeg havde hørt over 100 gange på de få dage. Og mens vi hører dit musik igennem, kommer vi selvfølgelig forbi denne sang. Kan huske at vi begge sang med, mens vi så hinanden i øjnene. Kan huske at jeg ikke kunne lade være med at grine, netop fordi at d teksten egentlig ikke gav nogen mening for os på det tidspunkt. Du smilte til mig, som du aldrig havde smilt før. Fantastisk.

Den sang betyder stadig meget for mig i dag. Ligesom mindet. Håber du har det godt.

High five?

Jeg har lige fået et opkald fra et band her i byen som mangler en ekstra mand. Det er jo for awesome! For synes ligesom at de andre projekter jeg har startet ikke rigtig er blevet til noget, så det er fedt nok at bare kunne joine et band, som allerede kører rundt og spiller. Bliver hentet på fredag af (tror nok det er) forsangeren for bandet, og så kører vi ud til deres øvelokale, hvor jeg skal møde resten af bandet. Glæder mig pænt meget lige nu!

Og så er jeg åbenbart også ved at starte en "Guitar-skole"(????), fordi der er et par stykker fra klassen, som har en guitar, men som ikke rigtig kan spille på den. Så det synes de så at jeg skal hjælpe med at lære dem. Ville det være ondt, hvis jeg krævede penge for det? (muhahahaha)

mandag den 14. november 2011

..

Så er jeg her igen.
Kom hjem et par timer siden fra en hyggelig weekend i Viborg hos en ven fra efterskolen. Det stod på gaming, junkfood og en pokkers masse film. Så det var perfekt!

Har også fundet ud af at meget af det jeg siger og gør får mig til at fremstå som en mere fucked up person end jeg egentlig er. Det er ret trist. Men sådan er det jo.

For lidt siden syntes jeg at jeg havde en masse at skrive, men det er åbenbart forsvundet nu, så det her blev til et meget random indlæg. Sorry.

- Hyg jer :)

onsdag den 2. november 2011

Det er ved at vende..

ja.. jeg dropper det med at skrive engelsk igen.. Der hjalp jo alligevel ikke på at få flere læsere, og så lavede jeg alt for mange fejl.. så fuck det!

Jeg har gået rundt i konstant fysisk smerte siden fredag, hvor jeg fik hevet 3 visdomstænder ud. Og derefter har hele mit ansigt være hævet, og jeg skal gå og dope mig selv med alle mulige forskellige piller for at holde smerten hen. Mine kinder har været hævet til langt over dobbelt størrelse, så har også lignet noget der var løgn oven i hatten. Derudover kan jeg kun spise flydende mad.. Så nu hader jeg yoghurt... det skal dø.

Men nu er det begyndt at vende igen. Smerten er ikke så slem som den var til at starte med, og mit ansigt er ved at se nogenlunde normalt ud igen. (dog stadig med en del opsvulmede kinder).


Jeg er også begyndt at få det bedre med mig selv sådan generelt:
Jeg er blevet mere åben og social. Har fået nogle rigtig gode venner i min klasse på Teknisk skole, og er nu ved at starte et band sammen med en af dem.
Jeg har opgivet det håbløse crush, jeg havde på en af mine veninder fra efterskolen. Og jeg tænker heller ikke så meget over mine gamle forhold længere.
Jeg er begyndt at synes rigtig godt om en pige, som jeg indtil videre kun har skrevet med. Men vi har aftalt at mødes når hævelsen i mit ansigt har lagt sig helt. Så det er alletiders! Og det fedeste er næsten at hun bor dejlig tæt på, så jeg skal ikke bruge flere  hundrede kroner på transport som jeg har gjort i mine tidligere forhold. :)

Synes faktisk at alt kører for mig for tiden.. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det sådan. Det føles rart! :)

Og så vandt Valencia (mit elskede fodboldhold) jo en MEGET VIGTIG kamp i aftes, så det er jo bare fedt! :)