Sider

fredag den 31. august 2012

Godmorgen!

Har kun fået ca 90 minutters søvn i nat, så er ret smadret. Men det er egentlig meget okay.
Har været ovre hos min kære nabo. Tog derover kl 22:30 i går aftes for at se film. Og det var egentlig meningen at jeg skulle gå hjem, når den var færdig, men klokken blev alligevel 3:00 før jeg var hjemme. Og ikke engang 5 minutter efter jeg var trådt ind af min dør, skriver hun igen og spørger om jeg ikke bare vil sove hos hende. Bare for selskabs skyld. Det siger man jo ikke nej til.
Blev sparket ud af døren, her for 10 minutter siden, da hun skulle på arbejde. Men det er også meget fint. Så kan jeg jo også nå at gøre mig klar til skole.


Det jeg prøver at sige er, at jeg har haft en hyggelig aften, og er ret sikker på at i dag også bliver meget okay. :)

God dag til jer! :)

torsdag den 30. august 2012

The girl next door... and some other stuff

Hey.. Det er (igen) længe siden jeg har blogget. Men det skyldes simpelthen at jeg ikke har haft noget at fortælle.. FØR I DAG!

Noget af det mest fantastiske er sket for mig! Eller det kunne det i hvert fald komme til.

Igen igen, sad jeg inde og tågede på den mest latterlige hjemmeside i verden, faceup.dk. Men så sker det så at der er en pige der skriver til mig (en meget sjælden begivenhed). Hun virkede meget sød, og så faldt vi bare meget naturligt i snak. Det ender så med at hun helt uopfordret giver mig hendes nummer. Men det ser jeg jo selvfølgelig først dagen efter. Altså i dag.
Vi har så skrevet sammen lidt frem og tilbage det meste af dagen.
Til sidst finder jeg så ud af at vi er naboer! Helt seriøst! Hun bor lige ved siden af!!
HVAD ER CHANCERNE LIGE FOR DET??!?!

Er lige trådt ind af døren, efter at have stået og snakket med hende i godt og vel 90 minutter.
Hun er simpelthen en fantastisk pige! Og vi er ens på mange måder. Lidt skræmmende, faktisk.
Vi har mange af de samme holdninger omkring mange ting. Hun har en awesome musiksmag! Hun er noget af det mest naturlige man kan finde. Hun er virkelig sød, og let at snakke med. Og så ser hun også ret godt ud :P (sorry.. I just had to).

Men det hun bor lige ved siden af, gør at vi nok godt kunne komme til at se meget mere til hinanden. Og det er jo virkelig fedt!

Ved godt at det her sikkert er MEGET hurtigt at sige, men det kunne da være lidt fedt, hvis det kunne blive til noget mellem os. Just saying...

Nå ja, og så skal jeg sammen med det ene af mine bands varme op for et andet band, foran 4-500 mennesker her om et par uger. Så det er jo AWESOME!!!

Seriøst! Alt kører for mig for tiden! Er ret sikker på at jeg er 75% ude af min depression. Klarer mig fantastisk i skolen. Og så har jeg langt om længe endelig fundet ud af hvilken uddannelse jeg vil have! Og så kører det jo også bare fantastisk med musikken!

Hahah!
HIGH FIVE!