Sider

lørdag den 30. juni 2012

my baby...

Den er da lidt sød, er den ikke?
(sorry, for at billederne står så underligt?







søndag den 24. juni 2012

hahaha

er ved at falde sammen af grin lige nu! 
Jeg sidder inde på en side der hedder faceup.dk (en slags facebook, for nedern folk som mig, og som ikke har andet at give sig til). Og der kan man så se, hvem der har været inde og se på ens profil. Og der fik jeg så lige besøg en en pige, som jeg egentlig synes så meget sød ud. Så jeg skrev til hende, for at se om hun ville skrive lidt. Og dette er svaret jeg får.

"Nej tak. Du er nok ikke så meget min type.. af udseendet."

Det var præcis de ord der blev brugt. 
Der gik lige lidt, før det egentlig gik op for mig, hvad hun havde skrevet. Men derefter flækkede jeg af grin.

Er verden virkelig nået til det punkt at man ikke kan skrive med andre, på grund af at man ikke kan lide den måde de ser ud? 
Det er både komisk og tragisk på samme tid! 

Men i må hygge jer derude! :)

torsdag den 7. juni 2012

afskåret

De sidste par dage, er jeg begyndt at føle mig mere og mere afskåret fra andre mennesker. Fra venner, familie, klassekammerater. You name it.
Jeg synes folk virker.. overfladiske. Som om der ikke er nogen mening i deres handlinger. Ville ønske jeg kunne uddybe det mere, men kan bare ikke finde ordene.

Sidste uge fik jeg tildelt en ny psykolog af min skole. Vil ikke sige at det har gjort fremskridt, men igen.. Har kun snakket med hende én gang. Så det er vel begrænset, hvad man kan forvente.


søndag den 3. juni 2012

lidt nostalgi

Jeg sad og så nogle gamle billeder igennem fra min tur til Paris i 2008. Og så fandt jeg dette billede.


Og jeg tror helt seriøst at det er det bedste billede der er blevet taget af mig nogensinde. Ikke fordi jeg selv ser særlig godt ud, for det gør jeg sgu ikke. Ligner lidt en der ikke kan gøre for det. Men alligevel. Det får mig til at tænke tilbage på en af de mest spændende uger i mit liv. Det var en god tur. Havde det godt dengang. Og så kan alt jo også se godt ud med Eiffel Tårnet i baggrunden.

tjaa..

Det var så ikke helt det som jeg troede det var.
Derfor sidder jeg alene her klokken 2:15, natten til søndag, på den weekend, hvor vi ellers have aftalt at du ville være her. Havde ellers glædet mig til at se dig igen.
Men håber da du har en god weekend.