Sider

lørdag den 29. maj 2010

Today is...

så er det i dag.
jeg sidder inde på det som er mit værelse endnu. der er helt tomt, med undtagelse af min seng. Det er i dag vi skal flytte til Grønbjerg, som ligger 30 km fra her hvor jeg bor nu og LAAAAAAAANGT væk fra alle andre mennesker.
prøv lige at spørg mig om jeg gider!!?

lige nu har jeg det lidt lige som mit værelse: Tomt. Har egentlig ikke haft nogen rigtig optur siden sidste torsdag, hvor jeg var til Aftryk. Og siden da har det hele bare gået galt. render konstant rundt og ser depressiv ud, og folk spørger mig hvad der er galt. men de ved det allerede godt. har fortalt alle mine venner at jeg flyter 30 km væk fra den eneste by jeg nogensinde har følt mig rigtig hjemme, Holstebro.
før boede jeg 15 km væk fra min bedste ven, og nu.. ja, nu kommer jeg til at bo 45 KM FRA MIN BEDSTE VEN!! Hvad er det for en syg verden jeg lever i?!

og mange undre sig, og spørger mig hvorfor vi flytter. og til det kan jeg kun sige sandheden: Det hele er fordi min mors kæreste (som hun har kommet sammen med i ca 6 mdr) har en syg evne til at manipulere med folk, og få dem til at rette sig efter hans syge verden og principper. Men ikke mig! Har fandme luret den gamle nar!
Så han har på en eller anden måde fået bildt min mor ind, at alle bare holder øje med hende og ser hvad hun gør ligemeget hvor og hvornår. Så hun er blevet lidt småparanoid, og det eneste der åbenbart hjælper er at flytte til den lille lorteby!
og det skal da også lige nævnes at Grønbjerg er den by, hvor HAN kommer fra!

og det der gør det hele allermest besværligt, sådan praktisk, er at jeg skal på HF på Holstebro Gymnasium efter sommerferien. så det vil sige 30 km bustur kl lort om morgenen og 30 km bustur om eftermiddagen, hvor man er mega træt!
det var meget nemmere før, da jeg kunne gå dertil på 5-6 minutter!!

ved ikke hvorfor jeg skrev det her, men skulle bare ud med det...

lørdag den 22. maj 2010

Best day ever!

Datoen er den 20.maj. Det er torsdag. vejret er perfekt: sådan cirka 25 grader.
det er AFTRYK festival 2010!!

Jeg var til AFTRYK sammen med Hammerum Efterskole. Jeg havde set frem til den dag i virkelig lang tid. Faktisk lige siden jeg startede på musiklinjen på H.E..

nå, men da vi kom frem til festivalpladsen efter en bustur på ca 2 timer, skulle vi først læsse alle vores instrumenter af omme bag scenen. og da det var gjort skulle de første fra skolen på scenen. De hedder Ingen Censur og er 2 drenge på 16 og 17, som rapper. De var virkelig fede og publikum var vilde med dem!

Da de så var færdige, var det så min og resten af musiklinjens tur til at komme op på scenen under navnet, Kommune. Ved godt det ikke ligefrem er det fedeste navn til et band, men vi skulle hedde noget som betød at vi alle var forenede. Og det er noglelunde det det betyder på latin. Men vi spillede et enkelt nummer som hedder Our Nation, som minder rimelig meget om hippie-rock.
Det gik meget godt og folk lød da også til at kunne lide det.

Nu skulle vi så ned fra scenen og vente i ca. en time indtil jeg, Valdemar og alle pigerne fra musiklinjen, skulle op på scenen og fyre 2 numre som Åben Skuffen. Det kunne godt have gået bedre, men det var da ikke helt dårligt. Men jeg syntes selv, efter vi var færdige, at jeg lavede alt for mange fejl. Så mit humør var rimelig dårligt.

Så var det blevet tid til at vente i godt og vel 3 timers tid, før jeg skulle op på scenen for sidste gang sammen med de andre drenge fra holdet. Det var nok dem som jeg havde set allermest frem til at spille sammen med. Vi er et Hard Rock/Metal band, og vi har valgt at kalde os for CHYD (det betyder ikke rigtig noget som helst, så vi har valgt at definere ordet som "alt og intet").
Ca. et kvarter før vi skulle på, stod vi omme bag scenen og stemte vores instrumenter og kom i stemning til at fyre den af! Mit humør var blevet godt igen, og nu var jeg bare klar til at slå mig løs på scenen.
Nu var det endelig blevet tid til at vi skulle på scenen. Da vi tråde ud på scenen begynde alle folk fra vores efterskole af juble og skrige. Følte mig virkelig som en Rockstar.
Vi startede med at spille et nummer som hedder Nobody, som måske lyder meget pop-rock agtigt. Jeg skulle spille bas til det nummer og det gik super!
Efter det skulle vi spille vores andet nummer, Next Days Morgen, som er lidt mere over i det hårde rock, og som jeg også spillede bas til. Det gik fremragende og publikum var helt oppe og køre!
Nu var det tid til at fyre alt vores energi af i det Metallica-agtige nummer, Eavy Mechyd, som uden tvivl var det nummer som jeg havde glædet mig allermest til at fyre den af til. Jeg spillede akustisk guitar (ved godt det måske ikke giver nogen mening for de fleste at spille på akustisk til et metal nummer, men det kan lade sig gøre. Og det er awesome). Publikum (ikke kun dem fra vores egen skole) var med hele vejen igennem og i slutningen af sangen stod alle og råbte CHYD i takt! Det var bare SÅ fedt! Og da vi var færdige kunne man slet ikke høre noget som helst andet end 2000 musikglade mennesker som gik helt amok.
Da vi kom ned fra scenen stod alle fra skolen og gav os high fives og bare fortalte os hvor fede vi var!
Jeg var helt oppe og køre, og det er jeg stadig! det var bare det fedeste jeg nogensinde har oplevet!
Og som prikken over i'et på en virkelig fed dag, kom The Blue Van og spillede den fedeste koncert nogensinde!

i næste uge får vi at vide om vi kommer med til SPOT, som er en festival hvor up-and-coming bands fra Skandinavien virkelig kan få mulighed for at slå igennem. så jeg krydser fingre og håber på det bedste! Wish me luck!

søndag den 16. maj 2010

It's a test!

ved godt at det er meningen at jeg skal skrive mit eget,
men jeg synes at denne tekst beskriver alt!

If there ever was a test
Then I'd be better than the rest
'Cause I know better than the most
That love will haunt you like a ghost
It's the everlasting feeling
Of not being who you want to
Of not saying what you mean to
Though you really, really want to

And as the ashes of the trees
That you have burned down
On your way
Comes together in a pile
They form a mountain in my way
And I know that I must force it
To get out of here alive
I try to think of something alse
I try to keep the spirit high

But it's not love that makes you wiser
Makes you better ot refine you
It's not love that keeps you fit
Pulls you up and realigns you
It's the battle with yourself
And it's the things
That you must go through
To get it right and get it over with
And get back in the world

But it's not that I still want you
You're not standing in my way
And it's that I feel lost
And feel there's something left to say
It just really left me
That one question in my head:
Do you ever wish that you
Could just forget that we have met?